Bygda 2.0 skal bli et unikt, fortettet, bærekraftig og moderne bo- og arbeidsmiljø på Stokkøya
7. april 2013
En perfekt vårdag for tarehøsting. Dagens arter var Butare, Fingertare, Sukkertare, og Søl. Alt på samme sted
Kjøkkenet på Strandbaren (www.stokkoy.no) bruker mer og mer tare, så det var bare å komme seg ut for å skaffe varene.
PUBLISERT I: Om Bygda 2.0
MERKET MED: Åfjord, butare, Bygda 2.0, fingertare, kokker, kortreist, Roar Svenning, Sissel Svenning, Stokkøya, Stokkøya Sjøsenter, Strandbaren, sukkertare, søl, tare til mat, tarehøsting
Legg igjen en kommentar
[…] Du kan også høste tang selv som her på Bygda 2.0 […]
Navn (required)
E-post (required)
URL
Δ
Skriv inn din e-postadresse for å abonnere på denne bloggen og motta beskjeder om nye innlegg via e-post.
Email Address
Abonner